Activitats

Sala de billar i futbolí

Activitats01

Sala de lectura, TV i jocs

Activitats02

Piscina

Activitats03

Submarinisme

Activitats05

Can Vivé es troba a 5 minuts en transport de la platja. A la zona del Maresme trobareu diversos indrets per a practicar submarinisme: Vilassar, Mataro o Llavaneres ofereixen diferentes rutes. Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

Bicicletes elèctriques

Activitats06

A Can Vivé teniu a disponibilitat bicicletes elèctriques per a gaudir de les rutes tranquil.les que envolten la zona o simplement organitzar-vos un dia d’excursió a la comarca. Bicicletes.net us proporcionarà les bicicletes donant un preavis el dia anterior.

Senderisme

Activitats04

Agell compta amb varies rutes de senderisme per les quals es pot anar a vistar el Castell de Burriac, la Font del Camí i la Font Picant entre d’altres. Ben a prop se situa Cabrera de Mar i Argentona que ofereixen també diverses rutes. En aquest enllaç trovareu diferents possibilitats.

Hípica

Activitats08

La zona compta amb varies hípiques, tant per a iniciants com per a avançats. Troveu una hípica que us convingui aquí.

Platja

Activitats07

Situats en zona privilegiada de mar i muntanya, la platja de Cabrera de Mar se situa a tan sols 5 minuts en transport de la masia.

Cultura

Activitats09

Aprofiteu per a fer cultura visitant les ermites, esglesies i masies, de la zona tant ben conservada i autèntica que són Agell, Cabrera de Mar i Argentona.

Entorns

Castell de Burriac — Cabrera de Mar

Activitats12

Capella del Sagrament — Argentona

Activitats11

Museu del Càntir — Argentona

Activitats10

Torre Ametller — Agell

Activitats13

Esglesia — Cabrera

Activitats14

Arqueologia — Mataró

Activitats15

Nau Gaudí — Mataró

Activitats16

Cuina

Activitats17

Aprofiti la visita per a degustar la típica cuina catalana. Escudella, mongetes amb butifarra, cargols, pà amb tomàquet i embotit… la llista és llarga. Una bona opció és passar a la taula de Ca’ls Frares, masia restaurant situada al costat de Can Vivé.

Tradició

Activitats18

La nostra comarca està plena de tradició i encant com els capgrossos, els castellers, les sardanes, etc.