Historia

Can Vivé

Antiga finca vinícola, masia senyorial catalana construida a principis del segle XVII ubicada al Maresme, a la localitat de Cabrera de Mar a tant sols 15 minuts de Barcelona. S’ubica al veïnat de Santa Elena d’Agell, on hi trobem l’Ermita de Santa Elena d’Agell i on molt aprop s’hi alça el Castell de Burriac del segle X. Després d’haver passat per ella setze generacions familiars, ha sigut preservada fins a dia d’avui.
Podreu allotjar-vos a la casa rural que consta de sis habitacions, de doble i triple ocupació. Tot plegat en un entorn predilecte, on podreu gaudir de vistes al mar i a la muntanya. Can Vivé us aportarà el confort i l’ambient relaxant necessaris per gaudir d’una estància plena de tranquilitat.

Disposa de diverses sales d’esbarjo, bodega, estança-mirador, petita piscina.

Heu pensat mai en gaudir d’una celebració al bell mig de la natura? A Can Vivé és possible! El nostre objectiu és cuidar al màxim tots els detalls, perquè sabem que són els que marquen la diferència. També oferim un espai per a tot tipus de celebracions: casaments, aniversaris, convencions d’empresa, banquets, sopars de gala i tot tipus d’esdeveniments. Tot per a què passis un dia d’allò més especial i únic!

Us hi esperem!

La comarca

Maresme

El Maresme és una comarca per a visitar tot l’any. Combina la riquesa d’una zona turística reconeguda internacionalment i la cultura, la gastronomia i les tradicions de les seves festes populars; el verd intens dels seus dos parcs naturals i la blavor del mar, amb platges extenses, trencades per petites cales, que conformen un paisatge idíl·lic, d’una típica bellesa mediterrània.
La comarca combina amb harmonia la riquesa d’una zona turística reconeguda internacionalment, plena d’activitat tot l’any, i la calma que procura una muntanya feta a mida pels caminadors. El verd intens de la vegetació, en primer terme, i la blavor del mar, al fons, amb platges extenses de gra daurat i gruixut, trencades per petites cales, conformen un paisatge idíl·lic, d’una exquisida bellesa mediterrània, amb estius càlids i secs i hiverns suaus i lluminosos.
El Maresme limita a l’oest amb la Serralada Litoral, que separa la comarca del Vallès Oriental, a llevant amb la Selva i a ponent amb el Barcelonès. L’autopista C-32 Barcelona-Palafolls, la carretera N-II i la línia de ferrocarril Barcelona-Maçanet atorguen al Maresme unes condicions d’accés excepcionals.

Situació

Can Vivé — Cami de Santa Elena 30, 08349 Cabrera de Mar (Maresme, Barcelona, Espanya)